Ce facem

Produsele și serviciile oferite de Magazinul Picasso

Mercerie - pasmanterie

Un detaliu mic poate rezolva adesea o problemă mare. Remarca unui client spune totul despre aceasta: "Dacă nici la Picasso nu găsesc ceea ce caut... atunci nu mai trebuie să încerc în altă parte".

Aici găsiţi detaliul care se vede: nasturi, cristale Swarovski, dantele, benzi, panglici, bie-uri, fermoare sau detaliul care nu se vede: aţe, ace, balene, cupe, umeri şi multe altele.

mai mult

Țesături pentru vestimentație

Raionul ţesăturilor pentru vestimentaţie, este o încântare pentru oricine îşi doreşte o ţinută casual sau houte-couture.

Nume de referinţă din lumea modei precum Armani, Cavalli, Ungaro, Valentino etc stau laolaltă şi fac, ca prin diversitatea lor (broderii, mătăsuri naturale, brocarturi, catifele, stofe), timpul petrecut în magazin să vi se pară întotdeauna prea scurt.

mai mult

Stofe și fibre

Pentru o mai buna intelegere a cuvantului "moda" trebuie sa luam in calcul nu numai tesaturile ci si o multitudine de alti factori care determina in final calitatea compozitiei vestimentare. Astfel ajungem sa ne intrebam cu uimire de ce o rochie simpla din satin semnata Oscar de la Renta sau Valentino este de multe ori mai scumpa decat o rochie asemanatoare dintr-un magazin obisnuit. Raspunsul este unul simplu: pretul unei rochii de designer este dat de numele designerului cat si de calitatea tesaturii folosite.

mai mult

Decorațiuni interioare

A fi la modă înseamnă să-ţi îmbraci casa cu atenţia pe care o acorzi ţinutei tale. Moderne, clasice sau rustice ţesăturile pentru perdele şi draperii se află pe stoc astfel încât timpul de realizare a interiorului este sensibil mai scurt, comparativ cu sistemul de comandă pe bază de eşantioane. Orice design este în cel puţin 2 sau 3 coordonate, iar ca totul să fie perfect se pot executa (coase), la comandă, atât perdele şi draperii cât şi orice husă sau alt accesoriu necesar decorării casei visurilor tale. În show-room se mai pot vedea seturi de pat, feţe de masă, cuverturi, perne decorative, ciucuri şi, mai ales, o impresionantă colecţie de tapiserii D'Halluin lucrate în ateliere renumite din Franţa şi Belgia (adevărate opere de artă).

mai mult

Atelier de croitorie

Din pasiune s-a născut Magazinul Picasso. Tot din pasiune s-a născut şi Atelierul de croitorie unde personalul nostru specializat este dornic să vă satisfacă fanteziile vestimentare.

Cu tiparele dumneavoastră de croitorie sau ale noastre, vă putem aranja vestimentaţia exact aşa cum o doriţi. În atmosfera caldă a Magazinului Picasso, vă puteţi lăsa imaginaţia sa plutească, iar noi o vom transforma în realitate.

mai mult

Accesorii pentru mirese și ocazii

Diademe, seturi de bijuterii, genţi de seară, accesorii pentru păr, voaluri, mănuşi, flori artificiale, cataloage pentru invitaţii de nuntă şi botez - acest raion este "salvarea" celor care sunt miri, naşi sau se ocupă cu organizarea unui eveniment festiv. Nu întâmplător, nume cunoscute ale vieţii mondene bucureştene, glorii sportive, politicieni, oameni de rafinament, au trecut pragul magazinului nostru pentru organizarea de nunţi, botezuri sau alte festivităţi răsunătoare bazându-se pe consilierea şi profesionalismul nostru şi beneficiind de calitatea servicilor şi produselor noastre.

mai mult