Dantele

Colecția de dantele 2016

Intrati in lumea fscinanta si luxurianta a dantelelor. Experimentati finetea si delicatetea unei dantele de inalta clasa.

Magazinul Picasso va pune la dispozite o gama variata de dantele de la diversi creatori, dantele realizate din diverse materiale si culori. Va putem oferi dantele pentru vestimentatie sau pentru accesorii. De asemenea, dispunem de aceleasi modele de dantele in mai multe clase de dimensiuni, in functie de preferinte si necesitati.
Dantelele pe care le puteti gasi in magazinul nostru sunt de cea mai inalta calitate, asigurandu-va ca fiecare piesa din dantela, pusa in vanzare, a fost verificata individual.

Magazin exclusivist, Picasso, are o colectie unicat de tasaturi din care nu puteau sa lipseasca celebrele dantele de Calais ce se regasesc intr-o varietate cromatica suficienta oricarei femei ce se doreste a fi remarcata. Cand spunem dantele de Calais spunem romantismul retro si nicidecum fanteziile moderne, de aceea dantelele sunt reginele prezentarilor de moda ale tuturor creatorilor.

Astfel in toate creatiile haute couture intalnim fie dantela de Calais (plina) fie dantela Chantily sau Devonshire(delicata si mult mai transparenta) realizate in comenzi limitate in special pentru casele de moda din Paris. Un amanunt deloc de neglijat, preturile dantelelor sunt accesibile persoanelor iubitoare de frumos de pretutindeni.
Concluzionand, dantela face legea printre tesaturi fiind cea mai delicata, pretioasa si rafinata dintre acestea

Va invitam in magazinul Picasso pentru a va convinge de calitatea si frumusetea dantelelor noastre.
www.picasso.ro, dantele