Decoratiuni interioare

Decoratiuni interioare

Raionul pentru decoraţiuni interioare se desfaşoară pe o suprafaţă ce cuprinde 3 spaţii generoase. Două dintre acestea (parter şi subsol) expun ţesături sub formă de colecţii, grupate pe stiluri diferite (clasic, modern, rustic etc). Aici găsiţi în stoc o mare varietate de ţesături pentru perdele, cu lăţimi între 2.80 şi 3.30 m. Sunt tesaturi pentru perdele din organza, tesaturi pentru perdele din chifon sau tesaturi pentru perdele din fibre naturale, într-o paletă largă de culori şi imprimeuri. De asemenea întâlnim şi ţesături pentru draperii, tapiterie, feţe de masă etc, atât unitare, cât şi în familii de coordonate.

Al 3-lea spaţiu este un show-room amenajat scenografic, care te introduce într-o atmosferă plină de culoare şi bun gust, prin expunerea unor tapiserii flamande (peste 100 de tematici), perne decorative, covoare, seturi de pat şi prosoape, pături din cashmir sau din păr de cămilă şi lamă.

În cadrul raionului de decoratiuni interioare pot fi oferite şi servicii de consiliere la domiciliu (prezentarea diferitelor variante de ofertă şi luarea dimensiunilor necesare), cât şi servicii de croitorie rapidă a tuturor articolelor finite (draperii, perdele, cuverturi, huse, feţe de perne, aşternuturi etc).