Despre noi

Câteva cuvinte despre Magazinul Picasso

Picasso - vorbeşte despre tine!

Magazinul Picasso a capatat traditie din 1992. Din primul moment a fost orientat catre ideea de "colectie" de tesaturi  si accesorii, prin urmare am ales cu atentie din colturi ale lumii o gama foarte variata de tesaturi de maxima calitate, punand accentul pe unicate. 

Odata cu timpul, prin calitatea si designul deosebit al tesaturilor, cat si prin serviciile de consiliere oferite, am reusit cu usurinta sa castigam increderea, admiratia si mai ales fidelitatea clientilor. Ne bucuram de un numar remarcabil de clienti din toata tara si colaboram in permanenta cu specialisti, designeri, scenografi, croitori, case de moda etc.

Suntem etalati ca cel mai mare magazin de tesaturi din sud-estul Europei. Comercializam si consiliem intr-un spatiu elegant si generos (800mp) tesaturi si accesorii vestimentare, articole de mercerie si pasmanterie, articole pentru mirese si evenimente speciale, dar si o gama larga de tesaturi si articole pentru decoratiuni interioare.

De asemenea, la etajul 2 se afla un atelier de croitorie, cu croitorese pricepute si talentate ce va pun la dispozitie toate serviciile de croitorie pentru a avea garderoba la care ati visat. 

Pentru a vă convinge despre acest lucru, site-ul nostru vă pune la dispoziţie un magazin virtual pe care vă invităm să-l vizitaţi şi nu ezitati să ne contactaţi. Picasso - vorbeşte despre tine !.

mai mult

DE CE SĂ ALEGEȚI PICASSO?

Comercializam si consiliem, intr-un spatiu elegant si generos, urmatoarele produse: tesaturi si accesorii pentru vestimentatie, tesaturi, articole pentru mirese si evenimente festive, tesaturi si articole decorative pentru casa, stofe de calitate, perdele din tesaturi fine, dantele elegante si discrete. De asemenea, suntem cea mai mare si mai veche mercerie din sud-estul Europei. Va asteptam in magazinul nostru din Bucuresti, bd. Pache Protopopescu, nr. 119, pentru a intra in lumea selecta a modei, a tesaturilor si materialelor pentru vestimentatie utilizate de marile case de moda ale Europei. Va asteptam in cel mai mare magazin de tesaturi din capitala.

mai mult

Despre magazinul de țesături Picasso