Mercerie - Pasmanterie

Mercerie - Pasmanterie

In curand raionul de mercerie si pasmanterie va fi disponibil si online. Pana atunci te invitam cu drag sa ne vizitezi pe Bld Pache Protopopescu, nr 117, Bucuresti.

Pentru mai multe detalii ne poti contacta la 0723.382.906. 

Raionul de mercerie - pasmanterie este unul foarte diversificat în numărul şi variantele articolelor oferite. Aici puteţi alege dintr-o colecţie vastă de articole de mercerie, din care mentionam peste 1000 de modele de nasturi incluzând atât nasturi bijuterie, decoraţi cu cristale Swarovski, dar şi nasturi care sunt executaţi din compoziţii nobile cu finisaje deosebite. Multitudinea de culori şi modele ale accesoriilor de mercerie, satisfac accesorizarea perfectă a oricărui tip de vestimentaţie.

Tot atât de diverse sunt şi celelalte articole: benzi, panglici, şnururi, dantele în diferite lăţimi, boa din fulgi de struţ şi cocos, multiple tipo-dimensiuni de cristale Swarovski etc.

Personalul din cadrul departamentului de mercerie va poate ajuta la alegerea optima a accesoriilor pentru vestimentatia dvs.

Nasturii, cataramele, snururile si, in general, articolele de mercerie, pot schimba radical aspectul vestimentatiei sau al accesoriilor de vestimentatie si pot pune in valoare ansamblul. De asemenea, articolele de mercerie, bine alese si asortate cu vestimentatia, pot scoate in evidenta personalitatea dvs. Astfel, merceria, din ceva banal si relativ invechit, poate deveni arma dvs. secreta in ceea ce priveste aspectul vestimentatiei sau a accesoriilor pe care le utilizati.

Nu ezitati sa cereti sfatul calificat al personalului departamentului de Mercerie-pasmanterie, pentru a face o alegere cat mai reusita si, de ce nu, economica, al articolelor de mercerie achizitionate.

Nu uitaţi - un accesoriu bine ales înnobilează orice ţinută care se doreşte a fi specială.


Nu sunt produse în această categorie.