Perdele

Colecția de perdele 2016

Raionul pentru decoraţiuni interioare găzduieşte colecţia de perdele a Magazinului Picasso. El se desfaşoară pe o suprafaţă ce cuprinde 3 spaţii generoase. Două dintre acestea, parter şi subsol, expun materiale pentru pernele sub formă de colecţii, grupate pe stiluri diferite: clasic, modern, rustic etc. Aici găsiţi în stoc o mare varietate de ţesături pentru perdele, cu lăţimi între 2.80 şi 3.30 m, din organza, chifon sau fibre naturale, într-o paletă largă de culori şi imprimeuri. De asemenea întâlnim şi ţesături pentru draperii, tapiterie, feţe de masă etc.

Materialele pentru perdele sunt de cea mai bună calitate, având clienţi dintre cei mai exigenţi, care se reîntorc în Magazinul Picasso pentru a-şi achiziţiona perdele din colecţia noastră.
Comercializăm perdele pentru pentru living, perdele pentru dormitoare sau perdele pentru bucătărie, perdele pentru camera copilului şi, nu în ultimul rând, perdele cu imprimeuri moderne, pentru hoteluri şi restaurante.

În cadrul raionului pot fi oferite şi servicii de consiliere la domiciliu (prezentarea diferitelor variante de ofertă şi luarea dimensiunilor necesare), cât şi servicii de croitorie rapidă a tuturor articolelor finite (draperii, perdele, cuverturi, huse, feţe de perne, aşternuturi etc).

Colecţia de perdele existentă pe stocul magazinului Picasso, priceperea consilierilor noştri vă oferă soluţia unei alegeri rapide în concordanţă cu aşteptările dumneavoastră. Perdelele reprezintă un "must have" al oricărei locuinţe completând prin eleganţă şi frumuseţe ambianţa oricărui spaţiu pe care îl decorează. În combinaţie cu draperiile, perdelele personalizează încăperile dumneavoastră fie camera de zi, dormitor sau camera copilului, oferind intimitate şi căldură.
Dacă alegerea unei perdele vi se pare un lucru dificil, garantat în cadrul departamentului de perdele şi draperii al magazinului Picasso vă ve-ţi convinge de contrariu.

Avantaj client? Sigur, confecţionarea rapidă a perdelelor sau a draperiilor alese, montajul acestora la domiciliu, vine să completeze oferta Picasso către client.
Să nu uităm că alegerea corectă a concordanţei dintre perdele, draperii şi mobilier nu reprezintă întotdeauna un element definitoriu al designului ci mai degrabă un sentiment propriu al confortului de sine.