Perdele, draperii, jaluzele

Perdele. Colectia 2014 de perdele.

perdele - decoratiuni perdele

Raionul pentru decoraţiuni interioare găzduieşte colecţia de perdele a Magazinului Picasso. El se desfaşoară pe o suprafaţă ce cuprinde 3 spaţii generoase. Două dintre acestea, parter şi subsol, expun materiale pentru pernele sub formă de colecţii, grupate pe stiluri diferite: clasic, modern, rustic etc. Aici găsiţi în stoc o mare varietate de ţesături pentru perdele, cu lăţimi între 2.80 şi 3.30 m, din organza, chifon sau fibre naturale, într-o paletă largă de culori şi imprimeuri. De asemenea întâlnim şi ţesături pentru draperii, tapiterie, feţe de masă etc.

Materialele pentru perdele sunt de cea mai bună calitate, având clienţi dintre cei mai exigenţi, care se reîntorc în Magazinul Picasso pentru a-şi achiziţiona perdele din colecţia noastră.
Comercializăm perdele pentru pentru living, perdele pentru dormitoare sau perdele pentru bucătărie, perdele pentru camera copilului şi, nu în ultimul rând, perdele cu imprimeuri moderne, pentru hoteluri şi restaurante.


În cadrul raionului pot fi oferite şi servicii de consiliere la domiciliu (prezentarea diferitelor variante de ofertă şi luarea dimensiunilor necesare), cât şi servicii de croitorie rapidă a tuturor articolelor finite (draperii, perdele, cuverturi, huse, feţe de perne, aşternuturi etc).

Colecţia de perdele existentă pe stocul magazinului Picasso, priceperea consilierilor noştri vă oferă soluţia unei alegeri rapide în concordanţă cu aşteptările dumneavoastră. Perdelele reprezintă un "must have" al oricărei locuinţe completând prin eleganţă şi frumuseţe ambianţa oricărui spaţiu pe care îl decorează. În combinaţie cu draperiile, perdelele personalizează încăperile dumneavoastră fie camera de zi, dormitor sau camera copilului, oferind intimitate şi căldură.
Dacă alegerea unei perdele vi se pare un lucru dificil, garantat în cadrul departamentului de perdele şi draperii al magazinului Picasso vă ve-ţi convinge de contrariu.

Avantaj client? Sigur, confecţionarea rapidă a perdelelor sau a draperiilor alese, montajul acestora la domiciliu, vine să completeze oferta Picasso către client.
Să nu uităm că alegerea corectă a concordanţei dintre perdele, draperii şi mobilier nu reprezintă întotdeauna un element definitoriu al designului ci mai degrabă un sentiment propriu al confortului de sine.

Ce perdele se poarta anul acesta

Indiferent de jaluzelele sofisticate care apar in piata, moda perdelelor nu va trece niciodata. Din ce in ce mai multe modele, nuante si materiale, perdelele reusesc sa ofere unei locuinte un farmec aparte, de caldura si buna-dispozitie. Si cum cu toti avem nevoie de astfel de aspecte in viata noastra, perdeaua inca ocupa un loc si un rol important in decorul unei locuinte.


Ferindu-ne de lumina solara, oferindu-ne intimitate si ascunzand micile imperfectiuni ale unei locuinte, in ziua de astazi exista o serie noua de modele de perdele. Pornind de la perdelele din matase, simple si elegante, cu bun gust, continuand cu perdelele clasice, bogate in broterii delicate realizate manual, si ajungand la modelele retro, sofisticate, perdeaua inca reprezinta un element central al unei locuinte. Si pentru ca aspectul este cel care conteaza primul, interesul de a alege cea mai buna si cea mai moderna perdea pentru casa noastra, este foarte mare.


Anul acesta, toate genurile de perdele sunt la moda. In interioarele mari, spatioase si luminoase, decorate in stiluri retro, sunt ideale perdelele groase, care pornesc din tavan si coboara pana in pardoseala. Poti alege in astfel de cazuri perdelele in nuante tari, cu flori sau modele interesante, grele. Daca locuinta ta este decorata intr-un stil minimalist, elegant, in culori calde, cu mobilier si tesaturi in nuante simple, ai doua variante in privinta alegerii perdelelor. Fie optezi pentru o perdea eleganta, subtire, care sa se contopeasca cu restul decorului, fie alegi o perdea care sa ofere dinamism si eleganta, intr-o nuanta vie, puternica. Te poti folosi de contraste, de luminile din locuinta si de restul textilelor. Nu uita ca perdeaua, covorul si canapeaua trebuie sa nu faca nota discordanta. Stilul lor si nuantele trebuie sa faca parte din aceeasi gama, sa mearga pe aceeasi linie. O canapea retro se potriveste cu un covor gros, retro, si cu o perdea bogata, grea. Un covor elegant, intr-o nuanta deschisa, merge perfect cu o perdea deschisa, la fel de eleganta, si cu o canapea tapitata cu un material mai bogat, cu un model viu.


Foarte populare in acest an, in randul perdelelor, sunt nuantele puternice: albastru marin, turcoaz, visiniu, rosu, verde. De asemenea, nici nuantele de galben pai, alb sau bej nu sunt evitate. Indiferent insa de nuantele alese de dvs., nu uitati sa creati contraste placute, care sa nu supere vederea, in locuinta.


Important este, ca atunci cand doriti sa va achizitionati o perdea noua pentru locuinta, sa apelati la ajutorul unui specialist. Fie puteti cere sfatul unui designer de interior independent, fie unui specialist din magazinul Picasso, care va poate oferi detalii si idei pretioase. De asemenea, puteti sa va documentati si din revistele specializate in decoratiuni interioare. Si nu uitati ca, indiferent de trendul amenajarilor interioare, in locuinta dvs. trebuie sa va simtiti acasa.

Raion perdele - tapiserii Raion perdele - tesaturi Raion perdele - fete de masa Raion perdele - fete de perna Raion perdele - tapiserii Raion perdele - tesaturi
Raion perdele - fete de masa Raion perdele - fete de perna Raion perdele - tapiserii Raion perdele - tesaturi Raion perdele - fete de masa Raion perdele - fete de perna
Raion perdele - tapiserii Raion perdele - tesaturi Raion perdele - fete de masa Raion perdele - fete de perna