Țesături

Țesături

Raionul cu ţesături pentru vetimentaţie, stofe, broderii este renumit pentru numărul clienţilor fideli, dar şi pentru cel al VIP-urilor care îl vizitează in mod constant. Aici puteţi găsi absolut orice în materie de tip de ţesătura: dantelă, tafta, voal, brocart, chifon, organza, batist, broderie manuală, mătase naturală, tull s.a.m.d., care vă asigură confecţionarea unor ţinute de înaltă clasă pentru ocazii speciale, cât şi ţinute de zi. Multe dintre ţesăturile pe care le gasiţi în raft pot fi întâlnite în paginile de sezon ale unor cunoscute cataloage de modă precum BookModa, Collezioni, Elegance, Escada.Tot la Picasso puteţi comanda noile colecţii de ţesături Ungaro şi Valentino concretizate în cataloage ce conţin atât modelele propuse, cât şi eşantioanele acestora.

Un segment important al clienţilor noştri îl reprezintă barbaţii; pentru ei oferim stofe din colecţiile creatorilor Calvin Klein, Gianfranco Ferre, Giorgio Armani.

Pe lângă consilierea specifică în alegerea ţesăturilor, vă putem recomanda croitori sau designeri vestimentari pentru realizarea ţinutei dorite la bărbaţi, iar pentru doamne, propriul atelier de croitorie, situat la etajul 2 al clădirii Picasso

Subcategorii